Yhteistyö muiden sidosryhmien kanssa

Terveysteknologia sidosryhmät yhteistyö
Yhdessä muiden sidosryhmien kanssa pyrimme varmistamaan, että terveysalan kasvun ja kansainvälistymisen edellytykset huomioidaan päättäjien pitkän ajan strategisessa työssä ja että käytännön toimenpiteet saavat jatkuvaa tukea terveysalan kasvustrategian onnistuneen toimeenpanon muodossa.

Terveysalan ekosysteemiä on kehitetty hyvin määrätietoisesti vuodesta 2014 alkaen, kun terveysalan kasvustrategia lanseerattiin. Strategian toimeenpanon seurauksena Suomeen on kertynyt uutta osaamista ja innovaatioita niin terveydenhuollon kuin tutkimustoiminnan tarpeisiin. Tulokset viittaavat hallituksen rohkean politiikan onnistumiseen. Tehdyt toimenpiteet ja niiden aikaansaama kehitys terveysalalla eivät kuitenkaan ole tae tulevaisuuden menestyksestä. Terveysteknologia ry tekee tiivistä yhteistyötä terveysalan muiden sidosryhmien kanssa, jotta terveysalan kasvustrategia saisi jatkoa ja sen toimeenpano olisi tehokasta ja vaikuttavaa.

Yhteistyökumppaneitamme ovat mm.: Lääketeollisuus, Sailab - Medtech Finland, Business Finland, Lääkäriliitto, Sitra, Hali ja Upgraded.