työpaja

Data & Health Tech –workshop 3.2.2023

Fri, 01/13/2023 - 09:20
Terveysteknologia ry toteuttaa yhteistyökumppaninsa Asianajotoimisto Dittmar & Indreniuksen kanssa maksuttoman Data & Health Tech -teemaisen workshop tilaisuuden perjantaina 3.2.2023 klo 10-12. Tilaisuus on avoin Terveysteknologia ry:n jäsenille ja edellyttää ilmoittautumista.

Data ja sen entistä tehokkaampi ja tasapuolisempi hyödyntäminen on suuresti esillä tämän hetken ja tulevan trendejä arvioitaessa. Myös EU:lla on tavoitteena datavetoisen yhteiskunnan kehittäminen ja dataa koskevaa uutta merkittävää sääntelyä on tuloillaan EU-tasolla.

Millaisia ennakoituja vaikutuksia muun muassa datasäädöksellä ja tekoälysäädöksellä voi olla terveysteknologian yrityksiin? Entä mikä on EU:n datastrategiassa kuvattu eurooppalainen terveysdata-avaruus ja miten se vaikuttaa ja millaisia mahdollisuuksia se voi luoda terveysteknologian yrityksille? Lisäksi keskustelemme tietoturvasääntelyn huomioimisesta terveyssektorilla.

Puhujina tilaisuudessa ovat Juli Mansnérus, Anna Haapanen, Eila El Asry, Johanna Tuohino, Charlotta Bonsdorff ja Saara Heinonen Asianajotoimisto Dittmar & Indreniukselta.

Tilaisuus järjestetään Teknologiateollisuus ry:n tiloissa osoitteessa Eteläranta 10, Helsinki ja se on avoin kaikille Terveysteknologia ry:n jäsenille.

Ilmoittautuminen 27.1.2023 mennessä: sandra.liede@teknologiateollisuus.fi