Haemme Terveysteknologian regulaatioasiantuntijaa

Mon, 11/18/2019 - 14:11

Tärkein tehtäväsi on auttaa yrityksiä regulaatioasioiden haltuunotossa, jotta yritysten kasvu ja kansainvälistyminen mahdollistuu. Käytännössä koordinoit neljän regulaatiotyöryhmän toimintaa. Toimit ryhmien sihteerinä, valmistelet kokoukset ja toimeenpanet kokouksissa päätetyt asiat. Osallistut myös vaikuttamistyöhön ja toimit tiiviissä yhteistyössä viranomaisten ja muiden sidosryhmien kanssa. Lisäksi teet yhteistyötä muiden Teknologiateollisuus ry:n asiantuntijoiden kanssa ja pääset perehtymään ja työskentelemään mm. kyberturvallisuuden, tietosuoja ja -turva-asioiden sekä sote-digitalisaation parissa.  

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja hyvä osaaminen säädös- ja laatuasioiden hallinnasta lääkinnällisten laitteiden ja/tai IVD laitteiden osalta (erityisesti EU ja USA). Muutaman vuoden käytännön työkokemus regulaatioasioiden hoidossa (esimerkiksi RA Manager’in tehtävien hoito) on hyvä pohja tähän tehtävään. Lisäksi odotamme, että olet organisaatiokykyinen, aktiivinen verkostoissa toimija. Olet taitava viestijä kirjallisesti ja suullisesti, suomeksi ja englanniksi sekä halukas oppimaan uutta.   

Meillä pääset tekemään merkityksellistä ja monipuolista työtä nopeasti kehittyvällä toimialalla. Pidämme huolta siitä, että osaamisesi pysyy ajan tasalla ja voit hyvin sekä työssäsi että vapaalla. Meillä on mm. hyvät etätyömahdollisuudet, kattava työterveyshuolto ja tuemme henkilöstön liikuntaharrastuksia. Pääset työskentelemään viihtyisissä, toimivissa ja moderneissa toimitiloissa Helsingin parhaalla paikalla.  

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Saara Hassinen, puhelinaika 21.11. klo 9-11 ja 26.11. klo 9-11 p. 040 531 1661.

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 1.12.2019 mennessä:   https://www.recright.com/careers/fi/teknologiateollisuus/regulaatioasiantuntija-5dcd23669d12bc94fd334ffc