BC platforms palkinto

BC Platformsille ja Kaiser Permanentelle Microsoftin Terveysalan Innovaatiopalkinto ‘Reimagine Health’ -kategoriassa

BC Platformsille ja Kaiser Permanentelle Microsoftin Terveysalan Innovaatiopalkinto
‘Reimagine Health’ –kategoriassa

BC Platforms ja maailman suurin yksityisten terveyspalveluiden tuottaja Kaiser Permanente voittivat Microsoftin vuoden 2020 Terveysalan Innovaatiopalkinnon ‘Reimagine Health’ –kategoriassa. Kaupallisen yhteistyön yhtiöt aloittivat vuonna 2019.

“Kasvavalle suomalaislähtöiselle yhtiölle kumppanuus Kaiser Permanenten kanssa on merkittävä saavutus, koska hankkeen referenssiarvo on kansainvälisessä kilpailussa erittäin suuri”, Tero Silvola, BC Platformsin toimitusjohtaja, sanoi.  “Työskentelemme yhdessä asiakkaidemme kanssa luodaksemme yksilöllisen lääketieteen ja hoidon sovelluksia, joilla rakennetaan tulevaisuuden terveydenhuoltoa.”

BC Platformsin ja Kaiser Permanenten uniikki alustaratkaisu mahdollistaa kliinisten ja genomisten potilastietojen yhdistämisen yksilöllisen lääketieteen ja hoidon sovellusten kehittämiseen ja  käyttöön. BC Platforms ja Kaiser Permanente toteuttivat ratkaisunsa Microsoftin Azure-pilvialustalle, joka mahdollistaa turvallisen ja tehokkaan tietojen yhdistämisen useista tutkimuskeskuksista yhteen virtuaaliseen biopankkiin.

Innovaatiopalkinto on tunnustus terveysalan organisaatioille ja heidän kumppaneilleen Microsoftin teknologiaratkaisujen innovatiivisista käyttötavoista, jotka edesauttavat yksilöllisen hoidon kehitystä, voimaannuttavat hoitohenkilökuntaa, parantavat hoidon laatua ja suojaavat terveystietoja.  Vuoden 2020 voittajien ratkaisut mahdollistavat terveydenhuollon ja lääketieteellisen tutkimuksen uudet läpimurrot kansainväliset, kansalliset ja alakohtaiset säädökset ja tietoturvastandardit huomioiden.

“Terveysalan haasteet vaativat organisaatioita hyödyntämään parhaimpia uusia teknologioita saavuttaakseen läpimurtoja hoitokäytännöissä, liiketoimintamalleissa ja ihmisten auttamisessa”, sanoi Patty Obermaier, Microsoft USA:n terveydenhuollosta ja lääketieteellisestä tutkimuksesta vastaava varapääjohtaja. “Tänä vuonna Microsoftin Innovaatiopalkinnon voittajien ratkaisut edistävät potilaiden osallistamisen ja hoidon koordinaation tavoitteita tukenaan Microsoftin laitteistojen, alustojen sekä pilvi- ja keinoälypalveluiden innovatiivinen käyttö.”

Palkintoehdokkaita Microsoftin teknologioita hyödyntävien käänteentekevien innovaatioden kehittäjille saivat esittää terveysalan eri toimijat, lääkeyhtiöt ja tutkimusorganisaatiot, sekä julkiset ja yksityiset terveyden- ja sairaanhoidon yksiköt maailmanlaajuisesti.

Alan arvostetuista asiantuntijoista koottu paneeli valitsi voittajat perustuen innovaatioiden edistyksellisyyteen tai ratkaisujen kykyyn tuottaa läpimurtoja ja parempaa terveyttä suurelle määrälle ihmisiä. Palkinnon saajat esitellään Microsoftin terveysalan blogissa: www.Microsoft.com/Health

BC Platforms on Terveysteknologia ry:n genomiteollisuusjaoston jäsen.