Saranen

Haku HealthTech Academy -rekrytoivaan koulutusohjelmaan

13.2.2022 klo 21.09
Kiinnostaako sinua ura vahvasti kasvavalla ja kansainvälisesti merkittävällä tulevaisuuden alalla, jossa työmahdollisuudet taipuvat useaan eri muottiin? Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ja olla mukana rakentamassa ratkaisuja ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi?

Hae healthtech-alan osaajaksi asiantuntijakoulutuksesta ja kasva uuteen työhön! Haku on auki 15.2.2022 asti.

Healthtech on muutakin kuin trendisana - se on tulevaisuuden ala, jossa innovointi ja merkityksellinen tekeminen ei jää pelkästään puheen tasolle. Vauhdikkaasti kasvavalla alalla uudet teknologiat, regulaatiot ja kansainvälinen kehitys vaikuttavat palveluihin ja tuotekehitykseen merkittävällä tavalla, mikä luo alalle paljon uusia työpaikkoja. Suomi on tämän kehityksen eturintamassa ja uusista osaajista on nyt huutava kysyntä.

Useat Varsinais-Suomen alueen yritykset etsivätkin nyt HealthTech Academy -rekrytoivan koulutusohjelman kautta riveihinsä tulevaisuuden osaajia useisiin erilaisiin rooleihin vauhdittamaan alan kasvutarinaa. Mahdollisuuksia on siis moneksi ja tehtäviä on tarjolla niin alalle uusina tuleville tekijöille, alanvaihtajille ja hieman kokeneemmillekin asiantuntijoille, jotka haluavat syventää osaamistaan alan parissa.

Etsimme osaajia useisiin eri rooleihin monenlaisilla taustoilla

Uramahdollisuudet eivät rajoitu healthtech-alalla yhteen muottiin, vaan voit suuntautua ohjelmasta mm. tuotekehityksen (laite, kemia tai ohjelmisto), laadunhallinnan, myynnin tai markkinoinnin, projektihallinnan, laitehuollon tai laboratoriopuolen tehtäviin. Taustasi voi siis olla hyvin monenlainen!

Yhteistyöyrityksemme etsivät avoimiin tehtäviin ennen kaikkea motivoituneita ja oman ammattitaidon kehittämisestä innostuneita uusia osaajia, sillä alan teknologia kysyy työntekijöiltä täysin uusia taitoja. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinua kasvamaan uuteen tehtävääsi. Meille merkitseekin eniten into oppia uutta ja kyky suhtautua uusiin haasteisiin positiivisella asenteella.

Avoimia rooleja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa henkilöiden osaamisen ja mielenkiintojen mukaisesti. Tavoitteemme on löytää juuri sinun taustaasi, asiantuntemustasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli.

Rekrytoiva koulutusohjelma on suunnattu Varsinais-Suomen alueen työttömille tai työttömyysuhan alaisille henkilöille, jotka haluavat kehittää omaa ammatillista osaamistaan ja työllistyä terveysteknologia-alan tehtäviin.

Koulutusohjelma järjestetään yhteistyössä Sarasen, TE-palveluiden, ELY-keskuksen ja HealthTech Finland ry:n kanssa. 

Hakuaikaa on vielä 15.2.2022 asti!

Lisätiedot ja hakuohjeet