Healthtech from Finland 2021_valmennusohjelma

Healthtech from Finland 2021 -valmennusohjelma kasvuhaluisille terveysteknologiayrityksille

30.4.2020 klo 8.14
Pro Growth Consulting Oy ja Terveysteknologia ry järjestävät myynnin ja markkinoinnin kehittämisohjelman, joka alkaa syyskuussa 2020 ja päättyy huhtikuussa 2021.

Pro Growth Consulting on jo vuosia tehnyt yhteistyötä Ohjelmisto- ja e-business ry:n kanssa, kun sen jäsenyrityksiä on koulutettu kansainväliseen kauppaan. Samat opit terveysteknologialla höystettynä on otettu käyttöön yhteisessä Healthtech From Finland 2021 -valmennusohjelmassa.

Ohjelmassa opitaan parhaita käytäntöjä myynnistä, markkinoinnista ja kansainvälistymisestä alan regulaatiokäytännöt huomioiden.  Valmennuksen tavoitteena on auttaa terveysteknologia-alan yrityksiä kasvamaan ja kansainvälistymään. Samalla tarjoutuu tilaisuus jakaa kokemuksia ja oppia myös toisilta osallistujilta. Osallistujia kannustetaan aktiivisuuteen ja vuorovaikutukseen, joka saattaa johtaa erilaisiin yhteistyösuhteisiin tai vaikkapa vientirengas-tyyppisen yhteisön muodostumiseen.

Lähijaksojen teemoina ovat mm. yrityksen kasvustrategia, kasvun ja kansainvälistymisen rahoittaminen, markkinointiviestin rakentaminen, markkinoinnin suunnittelu ja johtaminen, myyntipsykologia, myyntitaidot ja myyntikäyttäytyminen, kansainvälinen myyntiprosessi ja myynnin johtaminen, myynnin ja markkinoinnin digitaaliset keinot, jälleenmyyntiverkoston rakentaminen, ostajan polku, konversio-optimointi ja hakukonenäkyvyys.

Valmennuksessa on 12 lähipäivää, jotka pidetään arkisin klo 9-13. Koulutus voidaan toteuttaa sekä etä- että lähikoulutuksena.  Lisäksi pidetään yksi yrityskohtainen workshop. Osallistujat työstävät yrityskohtaisia kehittämistehtäviä etäopintoina.

Valmennuksen toteuttavat kokeneet kasvukonsultit ja yritysvalmentajat Kaisu Sutinen, Erkki Tuomi, Peter Sandeen, Jarno Wuorisalo sekä teemoittain vaihtuvat asiantuntijat.

Uudenmaan ELY-keskus tukee valmennusta. Osallistumishinta vaihtelee yrityskoon mukaan seuraavasti ja niihin lisätään alv.

•                       Kustannus yritykselle kokoluokassa 0-49 hlöä: 791 € per osallistuva henkilö
•                       Kustannus yritykselle kokoluokassa 50-249 hlöä: 1054 € per osallistuva henkilö
•                       Kustannus yritykselle kokoluokassa yli 250 hlöä: 1318 € per osallistuva henkilö

Valmennuspäivien lisäksi yritysten on mahdollista osallistua erikseen räätälöitäviin workshoppeihin, joissa yrityksen tarpeiden ja tavoitteiden pohjalta voidaan esim. kehittää myyntiprosesseja, digitaalista markkinointia tai valmistella haettavaa rahoitusta. ELY tukee konsultointia. Yritysten oma kustannus tähän vapaaehtoisena optiona olevaan lisäkonsultoinnin lasketaan erikseen.

Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet: https://content.progrowth.fi/palvelut/healthtech-from-finland-2021?c=w&utm_source=w) ja pääkouluttaja Erkki Tuomi puh. 050-67662 ja erkki.tuomi(at)progrowth.fi

Sivuilta löytyy myös blogi Terveysteknologia-ala kaipaa myynti- ja markkinointiosaamista https://blogi.progrowth.fi/blogi/terveysteknologia-ala-kaipaa-myynti--ja-markkinointiosaamista