HealthTech Top Expert koulutukset

HealthTech Top Expert koulutuksia Kuopioon, Ouluun ja Joensuuhun

30.6.2020 klo 15.10

Kasve on toteuttanut ELY-keskuksen ja Te-palvelujen kanssa yhteistyössä rekrytointiin tähtäävää Hyvinvointialan Huippuosaajaksi – koulutusta vuodesta 2018 alkaen. Jatkossa koulutus kantaa nimeä HealthTech Top Expert. Syksyn 2020 osalta keskustelut ovat jo pitkällä ja toteutuksia suunnitellaan Kuopion ja Oulun lisäksi ensimmäistä kertaa myös Joensuuhun!

Mukaan työnantajakumppaniksi HealthTech Top Expert -koulutukseen!

Suunnitellaanko teillä rekrytointia – onko etsinnässä osaaja, jonka tehtäväkentässä painottuu laadunhallinta ja/tai kansainvälisen liiketoiminnan kehittäminen? HealthTech Top Expert koulutuskonsepti tarjoaa työnantajakumppaniyritykselle mahdollisuuden kehittää liiketoimintaa osaamislähtöisesti täsmärekrytoinnin kautta Kasven toteuttaman koulutuksen ja tiiviin sparrauksen tukemana. Koulutus on suunnattu terveysteknologiakentällä toimiville yrityksille ja organisaatiolle, mutta myös muilla aloilla toimivien yritysten on mahdollista hakeutua mukaan.

HealthTech Top Expert työnantajakumppanien haku on käynnissä Kuopiossa, Oulussa ja Joensuussa – kuhunkin toteutukseen pääsee mukaan 10 yritystä.

Oletko Sinä tulevaisuuden huippuosaaja?

Oletko haastavassa työtilanteessa ja kiinnostunut saamaan uutta booztia asiantuntijuutesi kehittämiseksi? Tarvelähtöinen ja terveysteknologiatoimialalle räätälöity rekrytointiin tähtäävä HealthTech Top Expert koulutus tukee polkuasi kohti uraa asiantuntijana yrityksessö. Kasve tarjoaa yhdessä kumppaniyritystemme kanssa huippumahdollisuuden näyttää kyntesi ja kasvaa osaajana. Kasven onnistumista täsmäosaajien tunnistamisessa kuvaa erinomaisesti se, että 83 % koulutukseen osallistuneista on tällä hetkellä edelleen työsuhteessa – valtaosa entisen työnantajakumppaninsa palveluksessa.

Lisätietoja:

Anna Karjalainen, Koulutuksen koordinaattori, kouluttaja
anna.karjalainen[at]kasve.fi
+358 44 331 8739