Labquality Days 6.-7.2.2020

25.9.2019 klo 10.05

Labquality Oy järjestää vuosittain terveydenhuollon laadun ja laboratoriolääketieteen huipputapahtumaa Helsingin Messukeskuksessa. Kaksipäiväinen kongressi 6.-7.2.2020 kerää paikalle lähes tuhat osallistujaa, 90 luennoitsijaa ja noin 60 alan yritystä näyttelyyn. Jatkuvasti uudistuvan kongressin pääteemoja ovat Kehittyvä laboratorio, Kehittyvä terveydenhuolto sekä Laatutieto hyötykäyttöön. Lisäksi kongressissa on kansainvälinen, ensisijaisesti laboratoriolääketieteeseen keskittyvä ohjelmalinja ja noin 150 ulkomaista osallistujaa.

Kongressi on erinomainen mahdollisuus omien palvelujen esittelyyn näyttelyalueella. Labquality tarjoaa monia eri vaihtoehtoja tapahtumaosallistumiseen ja myös digitaalinen mainostaminen ilman näyttelyosastoa on mahdollista. Terveysteknologian parissa työskenteleville kongressi on lisäksi erinomainen koulutustilaisuus, ja muun muassa yksilöllinen lääketiede, asiakas- ja potilasturvallisuus sekä teknologia ja innovaatiot sisältävät hyvin mielenkiintoisia luentokokonaisuuksia ammattilaisille. Ilmoittautuminen on nyt käynnissä ja näyttelyalue täyttyy vauhdilla. Early bird hinnat ja lisätiedot oheisen linkin kautta.

[[{"fid":"474","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":""},"type":"media","field_deltas":{"6":{"format":"default","alignment":""}},"attributes":{"class":"media-element file-default","data-delta":"6"}}]]

https://www.labqualitydays.fi/