Mikko Juuti Kasve

Mikko Juuti Kasven toimitusjohtajaksi

13.2.2020 klo 12.49

Filosofian tohtori Mikko Juuti on nimetty Kasven toimitusjohtajaksi 1.3.2020 alkaen. Nimityksen myötä Mikko liittyy mukaan Kasven omistajatiimiin. Samalla Kasven nykyinen toimitusjohtaja ja pääomistaja Elias Haapakorva siirtyy hallituksen puheenjohtajaksi.

Mikolla on yli 15 vuoden kokemus erityisesti tutkimuslähtöisten innovaatioiden kaupallistamisesta mm. Teknologian Tutkimuskeskus VTT:llä ja Itä-Suomen yliopistolla. Kasvelle Mikko siirtyy Kuopion kaupungin yrityspalveluista, jossa hän toimi Invest In -hankkeen johtajana osana BusinessKuopion kansainvälisiä yritysten kehittämispalveluja.

Henkilöstömuutos liittyy Kasven uudistuneeseen strategiaan, jossa Kasven liiketoiminnan kivijalan muodostavat monipuoliset digitaaliset palvelut sekä niitä tukevat laadukkaat asiantuntijapalvelut. Mikon keskeisimmät tehtävät liittyvätkin ennen kaikkea Kasven kehittämän digitaalisen Qaira.io -palvelun kaupallistamiseen sekä yrityksen liiketoiminnan kehittämiseen. Samalla Mikko tuo Kasven asiakkaiden käyttöön arvokasta osaamista korkean teknologian innovaatioiden kaupallistamiseen, rahoitukseen ja kansainväliseen liiketoimintaan. Muutoksen myötä Elias ottaa vastuulleen erityisesti yrityksen strategisen kehittämisen ja kumppanuudet sekä jatkaa asiantuntijana ja asiantuntijaliiketoiminnan peräsimessä tuttuun tyyliin.

“Olen tuntenut Mikon usean vuoden ajan ja tehnyt hänen kanssaan yhteistyötä useilla eri rintamilla. Samalla olen saanut huomata Mikon poikkeuksellisen kyvyn luoda verkostoja ja tunnistaa uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Tärkeintä on kuitenkin, että Mikko jakaa Kasven arvomaailman ja hän innostuu ennen kaikkea mahdollisuudesta auttaa muita yrityksiä kaupallistamisen polulla. Eikä yhtään ole haitaksi, että yhteistyö toimii saumattomasti myös perhokalastuksen merkeissä. Olen erittäin innostunut saadessani Mikon osaksi Kasven tiimiä ja samalla tiedän, että puhun Kasven koko omistajakunnan puolesta. Olen varma, että pystymme yhdessä kehittämään Kasven palveluita entisestään ja viemään yrityksen liiketoiminnan kokonaan uudelle tasolle.” toteaa Elias hieman herkistyneenä ja silmät innosta tuikkien.

“Olen toiminut urani aikana erilaisissa asiantuntijatehtävissä uuden liiketoiminnan kehittämisestä korkean teknologian kaupallistamiseen ja nähnyt suoraan markkinassa Kasven osaamisen ja Qaira.io -palvelun asiakastarpeen, potentiaalin ja ratkaisun tuomat asiakashyödyt. Kasve ja QAiRA -tuoteperhe ovat loistavassa kunnossa ja yrityksen asiakastyytyväisyys on huipussaan. Meillä on upea ammattitaitoinen porukka ja mahtavat asiakkaat, joiden kanssa voimme kasvaa yhdessä. Nyt onkin hyvä aika tarttua tähän mahdollisuuteen ja jatkaa Kasven kehittämistä ja kehittymistä yhdessä meidän tiimin ja asiakkaiden kanssa. Koko urani ajan minulle on ollut tärkeää työskennellä saman henkisten ihmisten kanssa ja se, että voimme viettää rentoa vapaa-aikaa lohijoilla ja tehdä myyntiä kansainvälisessä markkinassa, luo meille erinomaiset lähtökohdat yhteistyölle. Eihän tästä voi olla muuta kuin innoissaan.” tuumaa puolestaan Mikko tohkeissaan uudesta roolistaan.

Kasve on terveysalalla toimiva asiantuntijaorganisaatio, joka tarjoaa asiakkailleen palveluita monipuolesti liiketoiminnan kehittämiseen sekä laadunhallintaan ja toimialan regulaatioihin liittyvissä haasteissa. Kasven asiakaskunnan muodostavat Suomen eturivin toimijat terveysteknologia-, sote-, lääke- ja laboratoriosektoreilla. Kasven vahvuutta ovat erityisesti lääkinnällisiin ja ohjelmistoihin liittyvät kehitysprojektit. Vuodesta 2017 alkaen Kasve on kehittänyt omaa, terveysteknologian regulaatioiden hallintaan keskittyvää Qaira.io  -palvelua. Nykyisin Kasven palveluksessa on 7 henkilöä, joista 3 toimii ohjelmistokehityksessä. Vuonna 2019 Kasven liikevaihto oli noin 650 000 EUR.

Lisätietoja:
Elias Haapakorva
elias.haapakorva(at)kasve.fi
040 183 1214

Mikko Juuti
mikko.juuti(at)kasve.fi
040 485 8826

www.kasve.fi
www.qaira.io