Healthtech_Uutiskuva_2021_Movendoksen yksilövalmennus

Movendoksen yksilövalmennus kohentaa työkykyä etänä

10.6.2021 klo 16.08

Movendoksen yksilövalmennus kohentaa työkykyä etänä

Movendos on toteuttanut jo lähes 2000 yksilöllistä Unik Health Coaching -valmennusta. Arvo- ja ratkaisukeskeisen terveys- ja hyvinvointivalmennuksen tulokset kertovat selvää kieltä siitä, että työkyvyn tukeminen ei edellytä fyysistä kohtaamista. Yksilöllisissä etätapaamisissa aito kohtaaminen toteutuu erittäin hyvin ja työntekijän näkökulmasta helposti omasta arjesta käsin.

Yksilöllinen työkyvyn tukeminen ja vaikuttavuus käsi kädessä

Työnantajat panostavat yhä enemmän työntekijöidensä terveyden, työkyvyn ja yleisen hyvinvoinnin edistämiseen. Näissä toimenpiteissä on tärkeää kiinnittää huomio myös investoinnin ja toiminnan vaikuttavuuteen. Yksilöllinen tuki työntekijöille on erityisen tärkeää koronatilanteen aiheuttamien muutosten ja kuormituksen jälkeen. Valmennuksellamme on pystytty parantamaan työkykyä kokonaisvaltaisesti. Tuloksia on avattu esimerkiksi tulosraportissamme, johon voit tutustua täällä.

Valmennuksiimme osallistuneet työntekijät eri aloilla ja erilaisissa työtehtävissä esimiestyöstä asiantuntijoihin ja suorittavaan työhön ovat kokeneet valmennuksesta saamansa yksilöllisen tuen ja hyödyn erittäin merkityksellisenä. Valmennettavien tyytyväisyys valmennukseen on ollut keskimäärin 9,2/10.

Movendos kehitti vuonna 2016 Unik Health Coaching -valmennusohjelman yli 20 vuoden kokemukseen pohjautuen. Valmennus on aidosti yksilöllinen arvo- ja ratkaisukeskeinen terveys- ja hyvinvointivalmennus, joka toteutetaan kokonaan tietosuojatuin etätapaamisin. Movendos on kotimainen valmennus- ja teknologiayritys, jonka tausta on käyttäytymis- ja terveystieteen tutkimuksessa.