Esittäytyminen

Webinaari: Mitä terveysteknologiayrityksen pitää huomioida hakiessaan pääomasijoitusta? - Pääomasijoittajat esittäytyvät!

2.11.2020 klo 9.48
Pääomasijoittajat ry ja Terveysteknologia ry järjestivät lokakuussa pääomasijoittajille suunnatun webinaarin terveysteknologia-alan kehityssuunnasta, uusimmista trendeistä, regulaatioympäristön muutoksista ja vastuullisuudesta. Yhteistyö saa marraskuussa jatkoa, kun pääomasijoittajat esittäytyvät Terveysteknologia ry:n jäsenille!

logo

 

Lokakuussa Terveysteknologia ry - HealthTech Finlandin toimitusjohtaja Saara Hassinen ja yhdistyksen lakimies Sandra Liede kertoivat terveysteknologian uusimmista trendeistä ja mitä sijoitusmahdollisuuksia terveysteknologiakenttä tarjoaa pääomasijoittajille. Tilaisuudessa kerrottiin myös biopankki- ja genomihankkeista, joiden avulla pystytään luomaan Suomeen uutta osaamista ja työpaikkoja, edistyksellisiä teknologisia ratkaisuja kuten työkaluja ja ohjelmistoja tutkimuksen käyttöön sekä korkeaan osaamiseen ja asiantuntemukseen perustuvia infrastruktuureja. Vastuullisen toimijan tunnistaa regulaatio-osaamisesta ja ensi vuosi tuo alalle merkittäviä muutoksia EU:n lääkinnällisiä laitteita koskevan asetuksen (MDR) kansallisen soveltamisen alkaessa.

Seuraava yhteinen webinaari järjestetään 16.11.2020, klo 14.00-15.30.

OHJELMA

Tervetuloa / Saara Hassinen, Terveysteknologia ry:n toimitusjohtaja

Ajankohtaista pääomasijoitusmarkkinasta / Pia Santavirta, Pääomasijoittajat ry:n toimitusjohtaja

Pääomasijoittajat esittäytyvät

  • Innovestor
  • Inventure
  • Tesi
  • Voima Ventures
  • Nordic Ninja

Tilaisuus on maksuton ja tarkoitettu Terveysteknologia ry:n jäsenille. Lisätietoja yhdistyksestä ja jäsenyydestä:

Saara Hassinen, puh. 040 531 1661, saara.hassinen@teknologiateollisuus.fi

Sandra Liede, puh. 040 700 1658, sandra.liede@teknologiateollisuus.fi