hallitusosaaminen

Aamutreenit! Kaksiosainen webinaarisarja hallitusosaamisesta terveysteknologia-alalla

Terveysteknologia ry ja Hallituspartnerit Helsinki - Board Professionals Finland (HPH-BPF) järjestävät yhdessä hallitusosaamiseen pureutuvan Aamutreenit! -webinaarisarjan jäsenilleen 16.3. ja 23.3.

Hakeeko terveysteknologia-alan yrityksenne aktiivisesti vahvistusta hallitukseensa? Pohditteko hallituksen täydentämistä? Vai oletko kenties sinä kiinnostunut tuomaan hallitustyöskentelyyn osaamistasi esimerkiksi myynnistä, liiketoiminnasta ja sen kehittämisestä, tuotekehitysprosesseista, yritystoiminnan uudistamisesta, sääntelystä, kansainvälisestä yhteistyöstä ja/tai viennistä? Tämä webinaarisarja on sinulle!

Ensimmäisessä webinaarissa (16.3. klo 8.30) käydään läpi, mitä on hyvä tietää ja pitää mielessä, kun on menossa terveysteknologiayrityksiin hallitusjäseneksi. Toisessa webinaarissa (23.3. klo 8.30) käydään läpi, miten HPH-BPF:n kautta voi löytää hallitusjäsenen ja miten hallitustyöstä kiinnostuneet voivat tulla toimintaan mukaan.

 

ti 16.3. klo 8.30-9.30 

Terveysteknologia toimialana ja yritysten tarpeet hallitustyölle: Saara Hassinen ja Sandra Liede, Terveysteknologia ry

Miten yritys hyötyy hallituksen osaamisesta: toimitusjohtaja Mikko Kujala, TV Tools  

Johdatus toiseen webinaariin: toimitusjohtaja Minna Lenander, HPH-BPF

 

ti 23.3. klo 8.30-9.30 

Hallitustyöskentelyn arvo yritykselle ja hallitusammattilaisten verkosto yritysten käytettävissä: hallituksen puheenjohtaja Leena Saarinen, HPH-BPF

Hallitustyön käynnistäminen ja lisäarvo: hallitusammattilainen Tommi Rasila, joka on myös kauppakamareiden tarjoaman Hyväksytty hallituksen jäsen HHJ-koulutuksen perustaja ja yksi kurssilla jaettavan Hyvä hallitustyö kirjan kirjoittajista.  

 

Lisätietoja jäsenyydestä ja ilmoittautumisesta:

Sandra Liede, OTM, säädösasiantuntija / Terveysteknologia ry - Healthtech Finland

Puh. 040 700 1658, sandra.liede@teknologiateollisuus.fi