Healthtech Terveysteknologia

Lisää resursseja myyntiin?

Pro Growth Consulting Oy käynnistää vuoden 2022 alussa B2B-myynnin rekrykoulutuksen. Tässä ohjelmassa yritys säästää aikaa ja vaivaa, kun Pro Growth etsii kandidaatit, järjestää haastattelut ja päivittää valitun henkilön osaamisen. Kannattaa tutustua, jos myyntiosastolle kaivataan lisää väkeä!

Vaativaan ratkaisumyyntiin ei ole helppo palkata työntekijää. Rekrytoija joutuu puntaroimaan, onko uudelle myyjälle varmasti riittävästi työsarkaa, jotta palkkaaminen on kannattavaa. Oikean ihmisen löytäminen ei myöskään ole ihan yksinkertaista varsinkaan, kun kyseessä on monimutkaiset tuotteet tai palvelut haastavalla toimialalla.

Rekrykoulutus tekee palkkaamisesta hiukan helpompaa. Rekrykoulutuksessa ohjelman järjestäjä etsii hakijat ja selvittää mukaan ilmoittautuneiden yritysten osaamistarpeet. Ohjelman järjestäjä organisoi haastattelut hakijoiden ja yritysten välille ja vastaa neljän viikon koulutuksesta, jossa osallistujien ammattitaito päivitetään vastaamaan 2020-luvun myyntityön haasteisiin.

Neljän viikon koulutuksen jälkeen osallistujat aloittavat kahden kuukauden työssäoppimisjakson yrityksissä, ja sinä aikana rekrytoiva yritys ehtii tutustua rauhassa kandidaattiin ja vakuuttua hänen osaamisestaan. Lopullinen rekrytointipäätös tehdään työssäoppimisjakson päätteeksi.

Pro Growth Consulting Oy aloittaa uuden rekrykoulutuksen vuoden 2022 alussa. Mukaan voit ilmoittautua nyt – lopullisesti ohjelmaan sitoudutaan vasta, kun kandidaatit on haastateltu ja sopivin valittu jatkoon.

Haastattelut järjestetään helmikuussa 2022, koulutusjakso maaliskuussa ja työssäoppimisjakso huhti–toukokuussa. Päätös henkilön palkkaamisesta pitää siis tehdä toukokuun 2022 aikana. Ohjelma tehdään yhteistyössä Ohjelmisto- ja e-business ry:n kanssa ja fokus on B2B-myynnissä, joten tästä voi löytää myyjän myös terveysteknologiayritykseen. Pro Growth on järjestänyt Terveysteknologia ry:n kanssa jo kaksi kertaa suositun Healthtech From Finland -koulutusohjelman ja tuntee hyvin alan yritysten tarpeet.

Lisää tietoa: https://www.ohjelmistoebusiness.fi/nain-rekrytoit-ict-myyjan-helposti/

Voit myös ottaa suoraan yhteyttä:
Anna Tuomikoski
Pro Growth Consulting Oy
anna.tuomikoski[at]progrowth.fi
040 7367585