Terveysteknologia

Päivi Ahlgren aloittaa yhdistyksen uutena säädösasiantuntijana

Terveysteknologia ry:ssä on uusia nimityksiä! Päivi Ahlgren aloittaa säädösasiantuntijan tehtävissä 1.8.2022 hyödyntäen myös taitojaan tapahtumajärjestäjänä. Säädösasiantuntijan tehtäviä aiemmin hoitanut Sandra Liede on nimitetty 1.8.2022 alkaen johtavaksi lakiasiantuntijaksi.

Nimityksistä kerrottiin jäsenistölle 18.5.2022 Terveysteknologia ry:n kevätkokouksessa. Resurssinen lisäys on tullut ajankohtaiseksi jäsenmäärän kasvaessa (noin 20 uutta yritystä vuodessa). Lisäksi työryhmäkokousten osallistujamäärät ovat nousseet etäkokousten myötä. Kevään kuluessa on siirrytty hybridikokouksiin ja tarve ylläpitää kokousten laatua on entistä tärkeämpää, kun osallistujia saattaa olla jopa 150. 

Resurssilisäyksellä halutaan lisäksi varmistaa Sandran työpanos Cocirissa ja Digital Europessa. Parhaat hyödyt näiden organisaatioiden tarjoamista lukuisista työryhmäpaikoista saadaan, kun on todellista aikaa osallistua niihin. Cocirin työryhmistä välitetään lisäksi Terveysteknologia ry:n jäsenistölle ajankohtaista tietoa sekä Euroopan että globaalien terveysteknologiamarkkinoiden regulaatiokysymyksistä ja tarjotaan jäsenyrityksille mahdollisuus vaikuttaa valmisteilla oleviin työryhmäpapereihin ja yhteisiin kannanottoihin. 

Päivi on ollut 1.10.2021 lähtien Sandran apuna (25% työpanoksella) Terveysteknologia ry:n työryhmien koordinoinnissa ja siten monelle osallistujille tuttu. Jatkossa Päivin rooli kasvaa ja tulee yrityksille näkyvämmäksi.

"Olen päässyt olemaan mukana Terveysteknologia ry:n työryhmissä jo puolen vuoden ajan. On ollut innostavaa päästä läheltä kuulemaan jäsenyritysten kuulumisia ja nähdä miten hienosti suomalaiset yritykset toimivat terveydenhuollon ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Jatkossa on varmasti mielenkiintoista päästä tutustumaan lisää ja syvemmin terveysteknologia-alan toimintaympäristöön ja yritysten tarpeisiin." - Päivi.

Uudessa tehtävässä Päivi avustaa Sandraa ja työryhmien puheenjohtajia työryhmien kokousten järjestämisessä ja suunnittelussa. Hän toimii myös kokousten toisena moderaattorina, kirjoittaa kokousmuistiot, kerää esitysmateriaalit ja vie ne jäsensivuille. Lisäksi Päivi suunnittelee ja toteuttaa webinaareja sekä tuottaa videoituja koulutusmateriaaleja. Yhdistyksessä riittää muutakin tekemistä ja ennen kaikkea oppimista.

"Pidän Terveysteknologia ry:n hyvästä hengestä ja toivon, että pääsen jatkossa tutustumaan paremmin jäsenyrityksiimme. Odotan Terveysteknologia ry -tiimin vahvuuksien yhdistämistä ja hyödyntämistä. On hienoa päästä yhdessä kehittämään toimintaamme ja päästä samalla käyttämään omaa osaamistani." - Päivi

Päivin nimityksen myötä pystymme nostamaan tavoitetasoamme taas hieman korkeammalle ja suunnittelemaan uusia palvelukokonaisuuksia. Hienoa saada Päivi tiimiimme mukaan!