Ryhmäkuva pharmagalaisista

Pharmaca on Suomen 10. paras työpaikka

Pharmaca ylsi 10. sijalle Suomen Parhaat Työpaikat™ 2023 –listalla pienten organisaatioiden sarjassa. Suomen Parhaat Työpaikat™ 2023 julkistettiin virtuaalisessa tapahtumassa 27.4.2023. Sijoituksia jaettiin kolmessa eri kategoriassa: pienet, keskisuuret ja suuret organisaatiot. 

Pharmaca on vuonna 1975 perustettu, lääkeinformaatio­palveluiden ja tiedolla johtamisen teknologia- ja asiantuntijayritys. Yritys uudisti koko henkilöstönsä voimin nimensä ja brändinsä alkuvuodesta 2023. 

“Tunnustus on osoitus siitä, että olemme esimerkillisesti onnistuneet luomaan juuri meille Pharmacalaisille hyvän työpaikan ja kulttuurin,” kertoo HR-johtaja Riitta Mellin.  

”Yhdessä tekeminen osallistamalla, kokeilu ja erilaisten vahvuuksiemme hyödyntäminen ovat kulttuurimme ytimessä. Osallistamisen teemat ja aiheet voivat vaihdella strategiasta brändityöhön ja toimitiloihin,” jatkaa Mellin. 

Parhaat Työpaikat™️ -tutkimus toteutetaan vuosittain yli 60 maassa, ja se edustaa yli 100 miljoonan työntekijän kokemusta. Tutkimus on toteutettu Suomessa vuosittain 20 vuoden ajan. Vuonna 2023 tutkimukseen vastasi 5525 työntekijää Suomessa.  

Pharmacan hyvä työntekijäkokemus on huomioitu jo aiempinakin vuosina. Vuonna 2022 Pharmaca sai Great Place To Work -sertifioinnin™ jo kolmatta vuotta peräkkäin. Sertifiointi avasi oven myös Suomen Parhaat Työpaikat™ -listasijoituksiin. Vuoden 2022 tutkimuksessa esimerkiksi ihmisten kokemus yhteisöllisyydestä oli peräti täydet 100 %. 

 

Pharmaca Health Intelligence Oy (ent. Lääketietokeskus) on vuonna 1975 perustettu lääkeinformaatiopalveluiden ja tiedolla johtamisen teknologia- ja asiantuntijayritys. Yrityksen tarjooma koostuu lääketiedon, tiedolla johtamisen ja koulutuksen ratkaisuista ja palveluista muun muassa terveydenhuollolle, apteekeille, tietojärjestelmätoimittajille ja lääkeyrityksille. Innovatiiviset tietoratkaisut auttavat ammattilaisia kehittämään asiantuntemustaan ja tekemään parempia päätöksiä kokonaisvaltaisen terveyden edistämiseksi. Pharmaca Health Intelligence tuottaa Kelalle kansallisen eReseptin Master Data -lääketietokannan, sekä vastaa Pohjoismaissa lääkkeiden yksilöintitunnustoiminnasta (Vnr).