Terveys- ja Hyvinvointiratkaisujen myyntikoulutus

Terveys- ja Hyvinvointiratkaisujen myyntikoulutus

Terveysteknologia- ja hyvinvointiratkaisujen kehitys on huimaa, ja yritykset tuovat markkinoille innovatiivisia ratkaisuja. Rohkeus on avainsana menestyneen innovaation myyntiin.

Hyvinvointipalvelujen myynnissä asiakaskunta on sama, mutta myydään palveluja ja syvällistä kumppanuutta.

Pro Growth Consulting Oy:n terveys- ja hyvinvointiratkaisujen koulutus tarjoaa käytännönläheistä osaamista, työkaluja sekä vertaisoppimista näihin haasteisiin.

Ohjelma sisältää 12 koulutuspäivää eri aihealueita käsitellen. Koulutuspäivät sisältävät käytännönläheisiä harjoituksia ja ryhmätehtäviä. Omaa oppimista syvennetään ennakkotehtävillä ja yrityskohtaisilla jälkitehtävillä, joiden avulla pääsee soveltamaan opittuja asioita käytäntöön.​​

Kouluttajina toimivat eri osa-alueiden erityisasiantuntijat Pro Growthin laajasta asiantuntijaverkostosta.​​ Toimialan sisäistä verkottumista tuetaan koulutuksen aikana yhteisillä oppimistehtävillä. Kaikkiin koulutuspäiviin voi osallistua etänä Teamsin välityksellä. Osa päivistä tullaan järjestämään myös hybriditoteutuksella Pitäjänmäellä, osoitteessa Valimotie 9-11, Helsinki.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: https://www.progrowth.fi/terveys-ja-hyvinvointiratkaisujen-myyntikoulutus/