Pre-Slush event

Ilmoittaudu mukaan! Dittmar & Indreniuksen ja Terveysteknologia ry:n yhteiseen Pre-Slush -tapahtumaan: HealthTech Connect 29.11.2023!

Terveysteknologia ry ja Asianajotoimisto Dittmar & Indrenius järjestävät yhteistyössä Pre-Slush -illanvieton keskiviikkona 29.11.2023. Ohjelmassa on verkottumista mm. sijoittajien ja toimialan yritysten kanssa sekä Slush-henkinen pitching-kilpailu, jonka upeana palkintona on voittajalle räätälöity workshop Dittmar & Indreniuksen tiimin, Terveysteknologia ry:n sekä Innovestorin kanssa. Tätä mahdollisuutta ei kannata ohittaa!

HealthTech Connect - New vision from Healthtech: An evening with Healthtech professionals, pitching competition and new visions.

Aika: Keskiviikko 29.11.2023 
klo: 16:30 - 20:00
Paikka: Dittmar & Indrenius, Pohjoisesplanadi 25A, 2. floor, Helsinki

 

Kutsu

Oletko valmis sukeltamaan terveysteknologia-alan innovaatioiden maailmaan ja kurkistamaan terveydenhuollon tulevaisuuteen? Kutsumme sinut inspiroivaan iltaan, jossa toimialan älykkäimmät ja rohkeimmat visionäärit sekä dynaamisimmat jäsenet kohtaavat.

Pääset tutustumaan innovatiivisiin läpimurtoihin huippudiagnostiikasta uusimpiin potilasratkaisuihin ja hankkimaan arvokasta tietoa nopeasti kehittyvästä terveysteknologia-alasta. Valitsemme pitching-kilpailuun startup - ja scale-up-yrityksiä, jotka tarjoavat yleisölle vilauksen siitä, mitä terveysteknologiakentässä tapahtuu seuraavaksi. 

Olitpa sijoittaja tai muuten mukana terveysteknologian tai biotieteiden alalla taikka vasta aivan uusi tekijä terveysteknologia-alalla, tilaisuutemme tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden verkottua terveysteknologiayhteisön ja muiden sijoittajien kanssa. Luodaan yhdesä arvokkaita uusia yhteyksiä ja kumppanuusmahdollisuuksia.

Lämpimästi tervetuloa!

 

Pitching-kilpailu

Oletko visionäärinen terveysteknologia-alan yrittäjä, joka haluaa viedä innovaationsa seuraavalle tasolle? Tämä on tilaisuutesi loistaa!

Jokaisella huolellisesti etukäteen valitulla tiimillä on rajallinen aika vangita yleisö ja tehdä vaikutus arvostettuun tuomaristoon. Valittu tiimi palkitaan lakityöpajalla yhdessä Dittmar & Indreniuksen tiimin sekä Terveysteknologia ry:n ja Innovestorin kanssa.

Jos haluat ilmoittautua kilpailuun yrityksesi kanssa, täytä hakemuslomake viimeistään 11.11.2023.

Dittmar & Indreniuksen ryhmä on henkilökohtaisesti yhteydessä kuhunkin rekisteröityyn yritykseen. Viisi parasta yritystä saavat mahdollisuuden esitellä ideansa Healthtech Connect -tapahtumassa.

 

Ilmoittautuminen:

Vieraat: https://sites-dittmar.vuture.net/19/405/landing-pages/rsvp-blank.asp?sid=blankform

Pitching-kilpailuun osallistujat: https://q.surveypal.com/HealthTech-Connect-Pitching-kilpailun-ilmoittautumislomake

 

Lisätietoja:

Sandra Liede, johtava lakiasiantuntija, Terveysteknologia ry

sandra.liede@teknologiateollisuus.fi / puh. 040 700 1658