newicon

IV ICON Cyto - Lääkevalmistusrobotti sytostaateille

NewIcon on lanseerannut IV ICON Cyto:n lääkevalmistusrobotin sytostaateille. Lääkevalmistusrobotti IV ICON Cyto on tarkoitettu potilaskohtaisten yksilöllisten sytostaattiannosten tai standardierien valmistukseen. Aiemmin NewIconilla on ollut markkinoilla antibioottien massatuotantoon tarkoitettu antibioottirobotti IV ICON Twins.

IV ICON Cyto – lääkevalmistusrobotti sytostaateille parantaa potilasturvallisuutta ja tehostaa käyttövalmiiden sytostaattiannosten valmistusta.

IV ICON Cyto - lääkevalmistusrobotti tekee käyttövalmiiden potilaskohtaisten sytostaattiannosten valmistuksesta entistä turvallisempaa ja tehokkaampaa. Laitteen kontrolloitu lääkevalmistusprosessi ja aseptiset olosuhteet yhdessä lääkevalmistukseen koulutetun henkilökunnan kanssa takaavat laadukkaat lopputuotteet. Sytostaattien kulutus on kasvanut nopeasti kansainvälisesti, samalla sairaalat haluavat lisätä entisestään potilaidensa ja työntekijöidensä turvallisuutta, näihin lähtökohtiin IV ICON Cyto tarjoaa vastauksen.

Suljettu systeemi minimoi työntekijöiden altistumisen vaarallisille sytostaateille.

Voit tutustua tarkemmin IV ICON Cyto lääkevalmistusrobottiin NewIconin verkkosivuilla. Verkkosivuilta voit myös ladata sähköisen englanninkielisen IV ICON Cyto -esitteen.

Lääkevalmistusrobotti sytostaateille (newicon.fi)

Lisätietoja: Ville Heinonen, Sales Manager,
ville.heinonen@newicon.fi, 040 709 8085