Seminaari

Pidä huolta -avausseminaari 28.9.2023 Kuopiossa

18.9.2023 klo 7.42
Kiipeä vastuullisuuden aallonharjalle ja perehdy sen kulmakiviin! Tule mukaan inspiroivaan seminaariin, joka avaa vastuullisuuden eri näkökulmia ja tarjoaa käytännönläheisiä esimerkkejä sen yhdistämisestä yhteiskunnan, yrityksen ja yksilön toimintaan.

Sinä terveysteknologian parissa toimiva, onko vastuullisuus lähellä sydäntäsi tai haluatko saada siitä lisätietoa?

Tarjolla inspiroiva ja maksuton Pidä huolta -koulutuspäivä to 28.9.2023 klo 9-15, jossa perehdytään vastuullisuuden ja kestävän kehityksen kulmakiviin.

Kuulemme yritysten kasvavista vastuullisuusvaatimuksista sekä saamme käytännön vinkkejä, mitä jokainen meistä voi tehdä työssä ja arjessaan vastuullisuuden eteen.

Vetäjänä on Terveysteknologia ry:n toimitusjohtaja Saara Hassinen; ajankohtaisista aiheista puhujia mm. Itä-Suomen yliopiston professorit Arto O. Salonen ja Elina Oksanen, THL:n ylilääkäri Mikaela Grotenfelt-Enegren, Orionin vastuullisuusjohtaja Noora Paronen ja Ponssen HR-Specialist Tanja Kojola.

Tule verkostoitumaan paikan päälle Kuopioon tai nauti tiivis vastuullisuuden tietopaketti etänä. Koulutus avaa ReguVa-hankkeen koulutustarjonnan, lisätietoa hankkeesta verkkosivuiltamme!

Lisätietoa ja ilmoittautuminen 25.9. mennessä