koulutusohjelma terveys hyvinvointi

Suomen ainoa myynnin ja markkinoinnin koulutusohjelma terveys- ja hyvinvointiratkaisuja tarjoaville yrityksille käynnistyy marraskuussa 2022

21.9.2022 klo 15.13

Koulutus järjestetään vain kerran vuodessa Pro Growth Consulting Oy:n ja Terveysteknologia ry:n tarjoamana terveys- ja hyvinvointiratkaisuja tarjoaville yrityksille, jotka haluavat kasvattaa osaamistaan myynnissä, markkinoinnissa, kasvussa ja kansainvälistymisessä, sekä kyseisten yritysten avainhenkilöille, jotka vastaavat mm. yritysten johdosta, kehitysjohdosta, myynnistä ja markkinoinnista sekä strategisesta liiketoiminnasta.

Terveys- ja hyvinvointiratkaisujen myyntikoulutus on räätälöity yritysten tarpeisiin. Ohjelman aikana pääsee kehittämään taitoja systemaattisen myynnin ja markkinoinnin parissa sekä hiomaan yrityksen kasvu- ja kansainvälistymissuunnitelmia. Koulutusohjelman aikana kuullaan myös onnistuneita yritystarinoita alan toimijoilta.

Koulutuksen aikana voi jakaa ideoita ja verkottua alan ammattilaisten ja ohjelman kouluttajien kanssa – aikaisempina vuosina ohjelman aikana on syntynyt monenlaisia uusia yhteistyökuvioita. Vastaavassa koulutuksessa on ollut mukana mm. Planmed, Optomed, Innokas Medical, Biohit, Lääketietokeskus, Serres, Labquality ja moni muu.

Koulutusohjelman ote on hyvin käytännöllinen, jotta opittua päästään hyödyntämään suoraan työssä. Ohjelma sisältää 12 koulutuspäivää, ja kouluttajina toimivat eri osa-alueiden erityisasiantuntijat Pro Growth Consulting Oy:n laajasta asiantuntijaverkostosta. Koulutuksen käsiteltävinä aihealueina on mm.

  • ratkaisumyynnin, digimyynnin ja kanavamyynnin parhaat käytännöt
  • myynnin ja markkinoinnin parhaat käytännöt terveys- ja hyvinvointialalla
  • kasvun ja kansainvälistymisen suunnittelu ja kehittäminen

Lisätietoja koulutuksesta antaa vastuukouluttaja ja toimitusjohtaja Erkki Tuomi. Linkki sivuille: https://www.progrowth.fi/terveys-ja-hyvinvointiratkaisujen-myyntikoulutus