Save the date: työryhmät livenä Kuopiossa 25.-26.4.2023

Kuopio
Kuopio

Terveysteknologia ry järjestää regulaatiokysymyksiin painottuvat ohjelmistot ja data- sekä MD-työryhmäkokoukset huhtikuussa Kuopiossa yhteistyössä jäsenyrityksemme Kasven kanssa. Kaksipäiväiseen tapahtumaan (25.-26.4.2023) sisältyy lisäksi vierailuja paikallisiin kohteisiin. Ohjelma, kokouspaikka sekä vierailukohteet tarkentuvat helmikuun aikana.

Tiistai 25.4.2023 

Tiistai on työryhmäpäivä, joka alkaa klo 10.00 aamukahvilla myöhemmin ilmoitettavassa paikassa. Healthtech Finlandin henkilöstö on paikan päällä ja avaavat päivän työryhmäosuuden klo 10.30. Aamupäivän klo 10.30-12.00 välisen ajan pyhitämme ohjelmistoja koskeville regulaatiokysymyksille Mika Siitosen (Labquality) johdolla. 

Lounaan jälkeen klo 13.00 saamme livetervehdyksen Euroopan komissiosta, kun Mario Gabrielli Cossellu DG Santesta liittyy kokoukseemme Teamsin kautta. Hän tulee kertomaan tuoreimmat komission terveiset koskien erityisesti uusia, innovatiivisia tuotteita ja markkinanäkymää Euroopassa. 

Komission puheenvuoron jälkeen päivä jatkuu klo 16 asti MD-työryhmän asioilla, kun Hannele Toroi (Clinipower) johdattaa kuulijat lääkinnällisten laitteiden ajankohtaiskysymyksiin.

Paikalla ovat tavattavissa myös edustajat toimivaltaisesta viranomaisesta Fimeasta sekä ilmoitetuista laitoksista (Eurofins ja SGS) ja lisäksi edustaja myös standardoinnin puolelta YTL:stä. 

Ystävällisesti toivotamme tilaisuuteen paikan päälle tervetulleiksi myös ne Kuopion alueen terveysteknologia-alan yritykset/startupit, jotka eivät ole Terveysteknologia ry:n jäseniä!

Mikäli haluat tulla Kuopioon paikan päälle, pyydä ilmoittautumislinkkiä: 

sandra.liede@teknologiateollisuus.fi tai paivi.ahlgren@teknologiateollisuus.fi 

Terveysteknologia ry:n jäsenet voivat osallistua tilaisuuteen myös etänä yhdistyksestä saatavan Teams-linkin kautta. Etäosallistumiseen ei tarvitse ilmoittautua, linkki toimitetaan jäsenistölle kollektiivisesti sähköpostitse.

Keskiviikko 26.4.2023

Keskiviikkona vierailemme paikallisissa kohteissa ja pääsemme seuraamaan mm. laitetutkimusta Kuopion yliopistolliseen sairaalaan. Vierailukohteissa ei ole etäosallistumismahdollisuutta. Lisätiedot vierailukohteista täsmentyvät helmikuun aikana.  

Nähdään Kuopiossa!

P.S. Haluaisimme tavata verkostoamme myös muualla Suomessa! Onko sinulla ideaa, ehdotusta ja halua lähteä toteuttamaan seuraavaa vierailukohdettamme? Kaipaatko verkoston tukea? Laita meille viestiä!