Eurofins Medical Device Testing logo
Uutinen

Eurofins Medical Device Testing on aloittanut toiminnan Suomessa vuoden 2023 aikana

13.9.2023 klo 13.05

Kolmen kuvan sarja Eurofins Medical Device Testingillä tehtävästä työstä

 

Eurofins Medical Device Testing on laboratorioiden verkosto, joka tarjoaa tieteellisiä palveluita varmistaakseen optimoidun tuotteiden lanseerauksen ja elinkaaren hallinnan. Globaalin jalanjäljensä, yhdenmukaistettujen laatujärjestelmiensä, asiantuntemuksensa ja monipuolisten palveluidensa ansiosta Eurofins on luotettava kumppani lääkinnällisten laitteiden valmistajille. Täyttääksemme täysin asiakkaiden tarpeet tarjoamme laajan asiantuntemuksen ja kyvykkyyden tuotteen suunnittelusta sen markkinoilletuloon saakka kolmen itsenäisen palvelun kautta: konsultoinnin, testauksen  ja puhdistus/sterilointi/pakkausten testauksessa.

Olemme erikoistuneet tarjoamaan räätälöityjä ja kokonaisvaltaisia ratkaisuja lääkinnällisten laitteiden valmistajien erilaisiin tarpeisiin. Tarjoamme laajan valikoiman konsultointi- ja asiantuntijapalveluita painottaen vahvasti regulaatiota. Laajan GMP/GLP/ISO 17025 –testaus kokemuksemme pohjalta olemme sitoutuneet tarjoamaan palvelua nopeilla läpimenoajoilla hyödyntäen viimeisintä teknologiaa. Asiantuntija-alueemme kattavat bioyhteensopivuuden, kemiallisen karakterisoinnin, analyyttisen kemian, mikrobiologian, elektroniikan sekä puhdistus- ja pakkaustestaukset.

Pystymme tarjoamaan asiakkaillemme ”one stop shop” - tyyppisesti palveluita, jolloin asiakkaan ei tarvitse käyttää aikaansa siihen, että joutuvat pyytämään monesta paikasta palveluita.

Näin säästämme asiakkaan aikaa, vaivaa ja kustannuksia

Lisätietoja

Tommi Lousti
Sales and Business Development Executive, Finland
Eurofins Medical Device Testing

Eurofins BioPharma Product Testing
Cell:
+358 (0)400 998 466
E-mail: tommilousti(at)eurofins.fi
Web page: www.eurofins.com/ebpt

Eurofins Medical Device Testing lukuina