Hiilijalanjälki
Uutinen

Teknologiateollisuus ry tarjoaa kaikille jäsenilleen sekä Terveysteknologia ry:n jäsenille ilmaisen hiilijalanjälkilaskelman

Teknologiateollisuus ry jatkaa selvitystä jäsenistönsä hiilijalanjäljistä ja tarjoaa siten mahdollisuuden ilmaiseen hiilijalanjälkilaskelmaan tulevana kesänä! Osallistumiseen riittää lähtötietolomakkeen täyttäminen.

Laskelmat tuotetaan Teknologiateollisuuden Climpactor-laskentamoottorilla Valas Solutions oy:n toimesta. Climpactor-laskentamoottoria on paranneltu vuoden 2023 projektin tulosten pohjalta mahdollistaen entistä tarkemmat yrityskohtaiset GHG-protokollan mukaiset tulokset. Laskuriin on lisätty mm. IT-hankinnat, kylmäaineet, pakkausmateriaalit sekä paljon muuta. Myös raporttien ulkoasua on kehitetty, mahdollistaen kriittisemmän ja yksityiskohtaisemman päästötarkastelun!

Tuloksien pohjalta laaditaan myös koontiraportti, jonka avulla osallistujien on mahdollista verrata omaa suoriutumistaan muihin saman toimialan yrityksiin. Koontiraportti ei sisällä yrityskohtaisia lukuja, vaan käsittelee päästöjen toimialakohtaisia keskiarvoja ja päästöintensiteettejä. 

Osallistumiseen riittää lähtötietokyselyyn vastaaminen ja lisätietoa löytyy kyselyn ensimmäiseltä sivulta. Kysely on auki 7.6.2024 asti. Yrityskohtaiset raportit toimitetaan yrityksille viimeistään elokuun loppuun mennessä, johon mennessä myös koontiraportti on julkaistu. 

Lisätietoa hankkeesta: https://jasenille.teknologiateollisuus.fi/teknologiateollisuus-tarjoaa-jasenilleen-hiilijalanjalkilaskelman-ilmoittaudu-mukaan/

Lähtötietolomake: https://link.webropol.com/s/tekno-jalanjalkiprojekti-lahtotietolomake2024

 

Lisätietoa hankkeesta ja mahdolliset kysymykset:
Otto Jalas: otto@valassolutions.fi tai 040 595 0830
Lauri Vallo: lauri@valassolutions.fi tai 045 129 5758

toimisto@valassolutions.fi