PharmaLex
Uutinen

IVD-työryhmän uusi puheenjohtaja on Tiina Riihimäki PharmaLexiltä

Tiina Riihimäki jatkaa in vitro diagnostiikka-alan (IVD) sääntelykysymyksiin keskittyvän työryhmän pitkäaikaisen puheenjohtajan Anja Kontion tärkeää työtä.

Terveysteknologia ry kiittää lämpimästi Labqualityn Anja Kontiota siitä pitkäjänteisestä työstä, jota hän on vuosien ajan tehnyt Suomen IVD-teollisuuden edistämiseksi. Anja on tuonut vahvaa osaamistaan ja asiantuntemustaan koko työryhmän tueksi aikana, jolloin toimijat ovat ensin valmistautuneet uuden IVD-asetuksen voimaantuloon ja sitten ryhtyneet soveltamaan sen säännöksiä. 

IVD-työryhmän uusi puheenjohtaja on Tiina Riihimäki - kokenut sääntelyasiantuntija ja työryhmämme aktiivijäsen, joka on työssään nähnyt IVD-kentän haasteet monista eri näkökulmista. IVD-asetuksen soveltaminen on vasta alkanut ja alan toimijat tarvitsevat vielä pitkään ajankohtaista tietoa alan sääntelystä ja sen soveltamisesta. Toivotamme Tiinalle paljon onnea puheenjohtajan työhön, on ilo saada sinut joukon kapteeniksi! 

"Healthtech Finlandin työryhmiin osallistuminen on innostavaa! On tärkeää tavata toimialan ihmisiä ja keskustella alati muuttuvista vaatimuksista sekä jakaa kokemuksia siitä, mikä on paras tapa toteuttaa ne. Työryhmissä jokainen tuo pöytään verkostonsa ja osaamisensa, ja siitä muodostuu suomalaisen terveysteknologia-alan sormenjälki tietyllä tavalla".

- Tiina Riihimäki, PhD
Director, Head of Medical Devices / IVDs, Nordics / PharmaLex

 

IVD-työryhmän tulevat kokoukset:

15.6.2023 HELSINKI

29.8.2023 HELSINKI

26.10.2023 TURKU

14.12.2023 HELSINKI

13.-14.3.2024 TAMPERE

Lisätiedot:

Sandra Liede, johtava lakiasiantuntija, Terveysteknologia ry, puh. 040 700 1658, sandra.liede@teknologiateollisuus.fi