Labquality tiedote
Uutinen

Labquality ostaa Kasven

Yrityskaupalla Labquality Oy vahvistaa digitaalisten terveyspalveluiden, ohjelmistojen ja regulaatiopalveluiden tarjoamaansa.

Labquality Oy ostaa suomalaisen Kasve Oy:n. Kasve on erikoistunut digitaalisiin terveyspalveluihin ja ohjelmistoihin sekä lääkinnällisten laitteiden regulaatiopalveluihin. Digitaalisten terveyspalveluiden ja ohjelmistojen alueella Kasve on Suomessa markkinajohtaja, jonka asiakaskuntaan kuuluvat lääkinnällisten ja in vitro diagnostisten laitteiden valmistajat sekä laboratoriot. Kasven digitaaliset- ja ohjelmistopalvelut täydentävät Labqualityn palvelutarjoamaa ja yritysosto on yrityksen kansainvälisen kasvustrategian mukainen.

Ostamalla Kasven Labquality saa vahvemman jalansijan terveysteknologian digitalisaation eturintamassa. “Kasve on täydellinen lisäys Labquality-perheeseen, sillä se täydentää regulaatiopalveluiden liiketoimintaamme. Kasven digiosaaminen vahvistaa asemaamme markkinalla ja jatkossa voimme tarjota myös digitaalisia terveyspalveluita ja ohjelmistoja asiakkaillemme. Lisäksi kasvava asiantuntijajoukkomme saa asiakasprojekteihinsa käyttöönsä Kasven uusimmat digitaaliset työkalut. Kasven osaaminen ja kokemus vahvistavat entisestään markkina-asemaamme,” kertoo Labquality Oy:n toimitusjohtaja Juha-Pekka Nuutinen.

“Labqualitylla on vankka ja arvostettu asema regulaatioasioiden osaajana ja heillä on selkeä strategia tehdä digitalisaatiosta kilpailuetu markkinalla. Osana Labqualitya voimme tarjota digitaalisia palveluitamme ja ohjelmistoratkaisujamme myös kansainvälisille terveysteknologiamarkkinoille. Yhdessä meillä on mahdollisuus auttaa rakentamaan kestävämpi tulevaisuus digitaalisten terveysratkaisujen avulla,” toteaa Kasve Oy:n toimitusjohtaja Mikko Juuti.

Yritysosto vahvistaa Labqualityn asemaa johtavana terveysteknologian ja terveydenhuollon laatupalveluiden toimittajana.

Yrityskaupalla ei ole vaikutusta Kasven tai Labqualityn asiakassuhteisiin, yhteistyökumppanuuksiin eikä henkilöstön asemaan.

 

Lisätietoja:

Juha-Pekka Nuutinen 
Toimitusjohtaja | Labquality Oy 
040 828 3210 | jp.nuutinen@labquality.com

Mikko Juuti
Toimitusjohtaja | Kasve Oy
040 485 8826 | mikko.juuti@kasve.com

 

Labquality Oy

Me olemme laaduntekijöitä – terveydenhuollon ja terveysteknologian laadun kokeneita asiantuntijoita. Tarjoamme ulkoisia laadunarviointeja, sääntelyyn liittyviä konsultointipalveluja, kliinisiä tutkimuksia, auditointeja ja sertifiointeja sekä koulutuksia terveydenhuoltoon, lääkevalmistajille ja terveysteknologiayrityksille. Laajasta osaamisestamme ja kokemuksestamme hyötyvät lääkinnällisten laitteiden- ja in vitro -diagnostiikkavalmistajat, lääkeyhtiöt, startupit, kliiniset laboratoriot ja terveydenhuollon yksiköt.

Palvelemme yli 400 asiakasta yli 60 maassa. Henkilöstöömme kuuluu 95 alansa rautaista ammattilaista ja toimimme Suomessa, Saksassa ja Puolassa. Olemme osa kotimaista Cor Group -konsernia, johon kuuluvat mm. Coronaria ja Silmäasema.

www.labquality.com