Labquality tiedote
Uutinen

Labquality ostaa P.R.I.S.M.A.-CRO GmbH:n

Labquality Oy laajentaa kliinisten tutkimusten palvelutarjontaansa lääkevalmistajille Saksassa

Labquality Oy ostaa saksalaisen P.R.I.S.M.A.-CRO GmbH -yhtiön. P.R.I.S.M.A. on lääkkeiden ja bioteknologian kliinisten tutkimuspalvelujen (CRO) tuottamiseen erikoistunut yritys. P.R.I.S.M.A. ja sen kokeneet ammattilaiset vahvistavat Labqualityn kliinisten tutkimuksien palveluiden tarjontaa Saksassa erityisesti lääke- ja bioteknologiateollisuuden asiakkaille. Yritysosto tukee Labqualityn strategiaa rakentaa kansainvälinen täyden palvelun CRO-liiketoimintayksikkö.

P.R.I.S.M.A:n osto tukee Labqualityn CRO-liiketoiminnan kasvua Saksan ja Keski-Euroopan lääketeollisuuden markkinoilla.

”P.R.I.S.M.A. on täydellinen lisä Labquality-perheeseen ja se täydentää kasvavaa CRO-liiketoimintaamme. Yrityskaupan myötä saamme jalansijaa Saksan lääkemarkkinoilla ja voimme tarjota usean toimipisteen kliinisiä tutkimuksia Keski-Euroopassa. P.R.I.S.M.A:n kautta saamme myös osaamista ja kokemusta sääntelyn vaatimuksia vastaavien tietojen luovuttamisesta saksalaisille valvontaviranomaisille ja eettisille komiteoille”, kertoo Labqualityn toimitusjohtaja Juha-Pekka Nuutinen.

”Kilpailu lisääntyy jatkuvasti kliinisten tutkimusten markkinoilla ja CRO-toimijoiden pitää kasvaa ja laajentaa toimintaansa. Yhdessä Labqualityn kanssa voimmekin toimia kilpailukykyisemmin tulevaisuudessa. Labqualitylla on vankka ja arvostettu laatukulttuuri, ja heillä on talossa GDPR-asiantuntijoita sekä täydelliset datan hallinnan palvelut. Yhdessä voimme olla markkinoilla kilpailukykyisempiä sekä tarjota korkeatasoisia CRO-palveluita asiakkaillemme”, toteaa P.R.I.S.M.A.-CRO GmbH:n toimitusjohtaja ja perustaja Dirk Strickmann.

Yritysosto vahvistaa Labqualityn asemaa kansainvälisenä lääkkeiden ja terveysteknologian CRO-toimijana.

Yrityskaupalla ei ole vaikutusta P.R.I.S.M.A:n tai Labqualityn asiakassuhteisiin, yhteistyökumppanuuksiin eikä henkilöstön asemaan.

Lisätietoja:
Juha-Pekka Nuutinen
Toimitusjohtaja | Labquality
040 828 3210 | jp.nuutinen@labquality.com

Dirk Strickmann
Toimitusjohtaja | P.R.I.S.M.A.-CRO GmbH
+49 (0)2173-10947-13 | dirk.strickmann@prisma-cro.com

Linkki tiedotteeseen Labqualityn verkkosivulleLabquality Oy laajentaa kliinisten tutkimusten palvelutarjontaansa lääkevalmistajille Saksassa